Houtdoor Recept: Marshmallow Dessert

Vandaag is het Toasted Marshmallow day (30 Augustus). Dit is dus de ideale dag om dit dessert te maken. Dit is echt zo lekker dat je ervan wil blijven eten. Helaas! Je wordt misselijk, je plakt het zo op je heupen en je zal een extra rondje moeten hardlopen. Maar… Ik geef toe, het is zo lekker! Je bent de held van de avond als je na een gezellig diner dit op tafel durft te zetten.

Calorieën: Ik gok 500+.

Marshmallows van de BBQ

  • 1 Pak Bastogne Koeken
  • Half Pak Lange Vingers
  • 1 Reep Pure Chocolade
  • Karamel Fudge
  • 1 Zak Marshmallows

Bereiding:

Steek de BBQ heet aan. De temperatuur mag zeker wel 250+ graden zijn.

Smeer de skillet in met olie.
Verkruimel de Bastogne koeken en leg deze op de bodem van je skillet. Breek de lange vingers en verdeel deze over de bastogne koeken.
Vervolgens verdeel je de Marshmallows tussen de koekjes.

Breek de chocoladereep en leg deze tussen de Marshmallows. Vervolgens snij de je karamel fudge in kleine blokjes en dit strooi je over de Marshmallows heen.

Zet de skillet op de BBQ en sluit je deksel, als de bovenkant van de Marshmallows bruin zijn gekleurd en de chocola

Eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen