Buitenkeuken
van hout

Uniek, handgemaakt houten maatwerk voor buitenmensen.

Van unieke buitenkeukens van hout tot robuuste eettafels, loungesets tot modulair opgebouwd maatwerk.

OFFERTE AANVRAGEN

uniek en modulair

Al onze buitenkeukens zijn handgemaakt en uniek. Elke buitenkeuken kan zo knus of uitgebreid worden als u wilt.

We bouwen onze keukens modulair, waardoor u zelf kunt bepalen hoe u uw keuken inricht en vormgeeft. Alleen een barbecue in uw nieuwe buitenkeuken? Of ook een koelkast en een Quooker kokend waterkraan? Het is allemaal mogelijk.

geen zichtbare montage

Professionele en hoogwaardige afwerking

gratis en persoonlijk geplaatst

Zo komt u niet voor verrassingen te staan

Hoogwaardige houtsoorten

Even een korte introductietekst over de verschillende soorten hout waar we mee werken. Voor ieder budget en iedere smaak wat wils. Hieronder nog iets meer tekst per houtsoort met mooie foto’s erbij om wat extra sfeer mee te geven.

Douglas

Douglas zorgt voor een mooie stevige basis en een lange houdbaarheid, ideaal voor voor als u buitenkeuken in het barre Hollandse weer op een onoverdekte plaats komt te staan.

Eikenhout

Eikenhout is één van de populairste houtsoorten van Europa en daarbij ook de bekendste. Eikenhout wordt al eeuwenlang gebruikt voor de (scheeps-)bouw, maar ook veel meubelen worden gemaakt van deze houtsoort. Eikenhout is een chique houtsoort, waarbij een duidelijke tekening van nerven te zien is.

Wij gebruiken traditionele eikenhout, wat een lichte kleur heeft. Om de levensduur van het eikenhout te verlengen, is het belangrijk om het hout te behandelen met een olie of beits. Eikenhout heeft een duurzaamheidsklasse 2, waardoor je tot wel 25 jaar plezier hebt van je buitenkeuken van Eikenhout. In combinatie met een granieten hardstenenblad, komt de kleur van het eikenhout goed tot zijn recht.

Western Red Ceder

Als één van de weinigen in Nederland en België werken wij met Western Red Ceder. Deze houtsoort komt uit Canada. Ceder heeft een hoge stabiliteit, de planken zijn goed gedroogd en zullen daardoor weinig gaan werken. Daarnaast bevat het een natuurlijke olie, wat het beschermt tegen verrotting en daardoor een milieuvriendelijk product is. Als u het hout behandelt met lijnolie, behoudt het zijn kleur; zonder behandeling zal het hout grijs kleuren. Ceder heeft eveneens een duurzaamheidsklasse 2, waardoor u ook bij deze houtsoort tot 25 jaar kan genieten van uw buitenkeuken. Ons hout is afkomstig van de zagerij Interfor. Deze zagerij gaat verder waar FSC stopt en hanteert de hoogste normen voor duurzaam bosbeheer. Een Cederplankje is daarnaast ook nog ideaal voor het roken van een stukje zalm op een Kamado.

beton cire

Wij zijn ervaren in het aanbrengen van  Beton ciré. Dit geeft onze keukens een robuuste maar ook unieke uitstraling. Wilt u iets speciaals en natuurlijks? Dat kan met dit geweldige natuurproduct, zelfs te combineren met staal.

U kunt dit vergelijken met beton stuc op de muur. Wanneer dit is uitgehard is dit steenhard en waterbestending, makkelijk schoon te maken en krasvast.

BEKIJK AL ONS WERK

KWALITEITSMERKEN

Onze buitenkeukens worden enkel ingericht met hoogwaardige kwaliteitsmerken. Van Big Green Egg tot Alfa pizza ovens & Quooker. Bekijk alle merken, de onderlinge verschillen en hun unieke pluspunten.

LEES MEER