over ons

Wij onderscheiden ons bewust van de grijze massa en willen dat u onze bewogenheid en passie terugziet in onze meubels.

Wij hebben een ruime werkplaats van meer dan 400 m² op het terrein van Pactum jeugd en opvoedhulp.  Wij inspireren de jongeren van Pactum voor dit prachtige beroep. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben het hele jaar door stagiairs. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en denken graag met de klant mee. Wij ontwerpen unieke buitenkeukens en tuinmeubelen.

NEEM CONTACT OP

Maatschappelijke onderneming

Ook hebben wij sinds november 2017 een samenwerking met Stichting Horeb. Deze stichting zet zich in voor mannen met o.a. verslavingsproblematiek. Door deze cliënten een dagbesteding aan te bieden in onze las-of timmerwerkplaats vergroten wij de kans op een succesvolle re-integratie in de maatschappij.

Wij hopen dat we door onze sociaal maatschappelijke insteek en persoonlijke aanpak een verschil kunnen maken in deze wereld.

Blog

Op ons blog vind je uiteraard artikelen over de laatste trends op het gebied van buitenkeukens. Maar we gunnen jullie ook een 'kijkje in onze keuken'. Lees meer over waar wij mee bezig zijn en wat we meemaken op ons blog.