over ons

Wij onderscheiden ons bewust van de grijze massa en willen dat u onze bewogenheid en passie terugziet in onze buitenkeukens.

Houtdoor beschikt over een ruime werkplaats van meer dan 400 m² op het terrein van Pactum jeugd en opvoedhulp, waar wij de jongeren willen inspireren  voor dit prachtige beroep. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben het hele jaar door stagiairs. Houtdoor is een jong en dynamisch bedrijf en wij denken graag met u mee in het ontwerpen van unieke buitenkeukens en tuinmeubelen.

NEEM CONTACT OP

Maatschappelijke onderneming

Sinds 2018 werken wij samen met Pactum Jeugd en opvoedhulp. De jongeren die bij Pactum komen kunnen hier naar school of een dagbesteding krijgen bij Houtdoor. Wij werken met plezier samen met de jongeren. Sinds 2018 zijn er jongeren die hun passie gevonden hebben in het maken van meubels. Zij gaan nu naar school en komen terug als stagiairs, en wie weet in de toekomst als productie medewerker!

Blog

Op ons blog vind je uiteraard artikelen over de laatste trends op het gebied van buitenkeukens. Maar we gunnen jullie ook een 'kijkje in onze keuken'. Lees meer over waar wij mee bezig zijn en wat we meemaken op ons blog.